Bauke Wielinga

T 0515 575000
M 06 54783930
bw5000@home.nl

DE MOTORREIS DOOR AMERIKA

De onvergetelijke vrijheidsreis door Amerika!

The ride of a lifetime, wat is dat? Is dat de motorreis door Amerika die je jezelf altijd al had voorgesteld? Dat is een moeilijke vraag om te beantwoorden.

Wat is de overeenkomst van de voorstelling die iedereen maakt over een motorreis door Amerika.

Het gevoel van vrijheid, de uitgestrekte vlakte voor je, het avontuur het echte Amerikaanse leven ervaren. Dan zit je bij deze reis door Amerika goed. Er worden zoals je weet vele reizen aangeboden. Allemaal motorreizen allemaal door Amerika, wat is er dan zo speciaal aan deze?

Antwoord is, het is geen tourist trap, om eens een Amerikaanse uitdrukking te gebruiken. Wat is het eerste op ieders lippen als men spreekt over een motorreis door de Amerika? Juist! Route 66.

Dat is dit niet. Dit is het echte Amerika. Is Route 66 dat dan niet? Jazeker wel, maar al die reizen zijn zo commercieel, alles is van te voren uitgestippeld. Het is geen ontdekkingsreis meer.

Ride of a lifetime wel. Het grote verschil is, je komt op plaatsen waar je nog nooit van hoorde.

Minstens zo mooi als de bekendere plaatsen, maar nog niet bedorven door commercie. De mensen wonen niet op die plekken om op toeristen te wachten. Het zijn gewone doordeweekse Amerikanen die net als jij hard moeten werken voor hun geld. Mensen die oprecht interesse hebben in jou als persoon, niet als klant.

Je zult ervaringen opdoen en mensen ontmoeten die je nooit meer vergeet wellicht vrienden voor het leven maken.

Ik zou honderden foto’s op deze site kunnen zetten om je een indruk proberen te geven van wat je te wachten staat, maar alle zullen de werkelijkheid te kort doen. Alle reisverslagen die je kunt maken zijn anders dan de ervaring die jij opdoet. Woodstock bij voorbeeld, heb je vast wel van gehoord. De plaats die zijn naamsbekendheid kreeg door het concert van 15-16 en 17 augustus 1969.