Bauke Wielinga

T 0515 575000
M 06 54783930
bw5000@home.nl

DE MOTORREIS DOOR AMERIKA

De onvergetelijke vrijheidsreis door Amerika!

Iedereen heeft er een bepaald verwachtingspatroon van, maar je zult altijd achteraf zeggen: het is toch heel anders dan ik dacht. Je wordt verrast . Het plaatsje ademt de sfeer van het hippietijdperk nog steeds, zeer ontspannen, uitnodigend, alsof het al die jaren op jou komst heeft gewacht.

Dat kan gezegd worden van vele plaatsen op een na. Natuurlijk kom je ook op plekken die zo over de top commercieel zijn, maar ja, dat is ook Amerika. Op deze plekken zitten ze wel degelijk op jou als klant te wachten. Atlantic City is zo’n voorbeeld. Deze ervaring zal ook onuitwisbaar zijn, maar van een heel andere orde dan alle andere ervaringen. Ik wil het commerciële wel tonen, maar het zeker niet de boventoon laten voeren.

Er bestaat een ander Amerika, een Amerika dat zich graag door jou laat ontdekken, waar ik al meer als 30 jaar, letterlijk, kind aan huis ben. Het is een niet in woorden uit te drukken ervaring. Ga mee, naar al die bekende en onbekende plaatsen. Gun jezelf de ervaring Amerika te ontdekken voor jezelf. Die motorreis te maken waar je van droomde. Dat is deze.


The ride of a lifetime.


Bezoek onder andere:

New York, Philadelphia, Atlantic City

Natuurreservaten

Historische plaatsen als: Gettysburg, Woodstock

Motormeeting, Motormusea, Filmlocaties, Retrocycle en Orange County Choppers

En nog veel en veel meer!